Dă logo-ul mai tare

Un curs virtual despre ce înseamnă audio branding și cum să-ți faci un podcast pentru brandul tău.

În acest curs, vei învăța alături de noi în primul rând despre ce înseamnă Brandingul Audio și, mai mult decât atât, îl vom aplica cu precădere în zona de podcasting, unde vom discuta mai multe despre cum să îți construiești un podcast care să se diferențieze pe piață.

Alexandra și Andrei fac parte din colectivul BEAM.

Super-puterea Alexandrei este strategia de branding și super-puterea lui Andrei este brandingul audio, iar, împreună, au construit acest produs pentru a vă aduce o structură și claritate asupra unui subiect despre care nu se vorbește foarte des în România.

Pe lângă partea de strategie de brand, Alexandra cochetează cu zona de audio din liceu, când, la un radio mic și local a descoperit că are Voce. Între timp, în cei peste 15 ani de experiență în comunicare și branding, și-a folosit Vocea în zecile de speech-uri și workshop-uri la care a participat în calitate de Vorbitor, apoi și-a dus visul în podcastul Pinch of Salt, n materialele audio care promovează propriul volum de poezii sau în podcastul BEAM.

Andrei Țarcă este în prezent producător freelancer, voice over și realizator la EBS Radio.

Are peste 15 ani de experiență în radio, podcasting, voice-over și alte produse audio și chiar copywriting, lucrând de-a lungul carierei sale pentru nume mari din industria undelor radio precum Pro FM, Kiss FM, Radio Cluj. Are abilitățile de a face ideile de branding să sune uimitor. De la concept la editare, mixare și design de sunet, Andrei integrează strategia de branding în construirea de produse unice și personalizate pentru fiecare client.

Andrei trăiește în Cluj, înoată și gestionează o colecție de microfoane de contrabandă. Îl găsești cu căști pe malul Someșului la vânătoare de sunete și sau ascunzându-se prin dulapuri (metaforice sau nu) pentru înregistrat reclame.

Ai tipărit documentul de mai jos și îl ai aproape.

Îți recomandăm să tipărești acest document și să folosești clasicul „pix și hârtie”. Conform studiilor neurologice, cortexul nostru pre-frontal preferă scrisul, deoarece asta îl ajută să să se concentreze mai bine la ce are de gândit.

Ai pus telefonul pe silențios și ai eliminat stimulii.

Te încurajăm să îți setezi pe telefon un timer de 60 de minute și să îți închizi orice stimul exterior ar putea să apară (ferestre de chat deschise, instagram, interfonul la casă, toate cele).

1 - Înainte de a porni, te rugăm să te asiguri că:

2 - Ascultă primul episod, despre Audio branding:

3 - Ascultă cel de-al doilea episod, cel despre Podcasting:

Dacă ți-a plăcut, share the love

Dă mai departe acest produs sau scrie câteva rânduri pe Social Media despre experiența cu el și despre activitatea noastră, ca să beneficieze și alții :)

Dacă vrei să lucrezi cu Andrei pentru podcastul tău, trimite-i un mail: